Imate velike RAČUNE ZA VODU? Smanjite troškove ovom metodom!

Ako vam mjesecima dolaze veliki računi za struju onda treba da uvidite koji je razlog za to. Možda imate problem u kupatilu sa WC šoljom, odnosno voda vam neprestano curi, i ukoliko imate problem trebali biste odmah pogledati te primjeniti trik koji je jako jednostavan ali će biti koristan i za vas i za vaš džep svakako.

Za ispiranje WC šolje u jednom domu ode u prosjeku jedna trećina vode a ako imate problem sa curenjem vode u WC šolji, i ako je voda i dalje nastavila da teče onda ze stvaraju dodatni troškovi i godišnje može da se potroši i do 10 000 litara vode za jednu godinu. Ovaj trik će vam svakako pomoći da riješite problem u par sekundi a samim tim ćete zaustaviti i trošenje vode.

Nema potrebe da vodi curi bez ikakvog razloga i da dolaze preveliki računi za vodu koje morate plaćati bespotrebno. Posebno je potrebno da obratite pažnju na koji način puštate vodokotlić, odnosno kada pustite vodu odmah pritisnute još jednom dugme i tako će se ono skroz vratiti nazda i voda neće nastaviti dalje da curi i samim tim trošak za vodu će biti izuzetno smanjen, da tog aniste ni svjesni.