Koji muškarci su bolji ljubavnici, siromašni ili bogati?

Nauka tvrdi da ima dokaze da su muškarci sa tanjim novčanikom zapravo bolji u krevetu. Šta to muškarac bez novca umije, a onaj s novcem ne zna? Eksperti iz struke kažu da znaju odgovor.
Trude se da nadomjeste “nedostatak”“Siromašni u krevetu daju sve od sebe kako bi nadomjestili ono što žena može da mu zamjeri. Kada muškarac ima manje prihode od

partnerke, trudiće se da je oduševi na drugom polju, a za to uglavnom biraju spavaću sobu”, objašnjava seksolog Arijana Džeret. Manje su nervozni zbog posla“To naravno ne znači da muškarci masovno treba da daju otkaze da bi poboljšali seksualni život, ali ovo definitivno treba da ih podstakne da se i sami založe za jednakost primanja muškaraca i žena”, kaže Džin Hana Edelstajn.

Šanse za prevarom su manjeDrugo istraživanje pokazalo je da, što su ljudi više na društvenoj ljestvici, veća je šansa da varaju partnera. A nema većeg razloga za hlađenje žene od preispitivanja sa kojom je sad ljubavnicom dok ga ona čeka kod kuće.Muškarci koji imaju znatno veća primanja od žena često sebi daju za pravo da misle da “posjeduju” svoju ženu. Oni sa manjim primanjima nemaju takav problem sa egom.