NIJE LAKO BITI ON: Pravi se da je snažan, a zapravo je NAJSLABIJI HOROSKOPSKI ZNAK!

Ovaj horoskopski znak je često arogantan, voli da bude u centru pažnje, ali sve to je fasada kako bi zamaskirao svoju osjetljivost.

Radi se o Ovnovima.

Ovan predvodnik spada u jake i veoma samouvjerene znake zodijaka. Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osjetljivost.

U stvari, Ovnovi su vrlo sujetni i emotivni. Ukoliko ga neko ko mu je vrlo drag povrijedi ili iznevjeri, neće biti čudno ako pusti suzu, bilo da je muškarac ili žena. Sve vrijeme razmišljaju o osveti, ali ne žele da je sprovedu u djelo, jer im je osoba koja ih je povrijedila draga, pa im plač pomaže da sebi olakšaju muke. Ipak, Ovnovi i pored velikih mana imaju i veliko srce.

 

Zato je drugi razlog zbog kojeg će briznuti u plač su djeca. Veoma su slabi na mališane i bilo kakvo maltretiranje djece izazivaju u njima veliki bijes i tugu, pogotovo jer uvijek osjećaju potrebu da im pomognu. Kada to ne mogu, što je često slučaj, spremni su da proliju suze iz bijesa.

izvor:novi.ba