Ovo je 7 stvari koje muškarci NE TREBAJU znati o ženama…

U svakoj vezi, naravno, treba postojati povjerenje, međutim ima i stvari koje muškarci ne bi trebali znati o ženama. Male tajne trebaju biti u životu svake žene. Čak i od svog voljenog muža.

# 1. Prava cijena vaše torbe. Naravno, svaki muškarac zna da je 90% cijena samo na “crnom petku”. On možda neće znati ni koja je marka u pitanju, ali vaše sjajne oči i blistavi osmijeh dat će do znanja, da cijena tašne nije bila sitnica.

# 2. Koliko šampanjca ste popili kada ste bili sa prijateljicama. Jednu čašu, dobro, možda nekoliko. Ili malo više, ili čak mnogo više. Naposljetku, ne susrećete se s njom svaki dan, pa čak ni svaki tjedan.

# 3. Kako izgledaš s maskom zelene gline na licu. Općenito, nema ništa strašno, ako čovjek vidi kako se brinete za sebe. Živite u istoj kući, može te vidjeti u mnogim uvjetima. Međutim, zelena glina je već nešto drugo. Ako ne želite da njegovi prijatelji nazovu Hulk, isprati masku prije nego što napustite kupaonicu.

# 4. Ono što tvoja majka zaista misli o njemu. Odnosi s rodbinom su osjetljiva stvar. Zbog toga se prigovarate i vašoj majci, i vašem suprugu, riskantno.

# 5. Ono što stvarno mislite o njegovoj majci. Naravno, s njom ne može biti lako, a vi možete biti previše ljut. Međutim, ona i dalje ostaje majka.

# 6. Koliko kilograma želite izgubiti. Ženski razgovor o prehrani nepodnošljiv je za muškarce. Ako želite izgubiti težinu, učinite to tiho. Kada dobijete rezultate, možete se pohvaliti od njih.

# 7. Koliko novca ste uštedjeli. Ne predlažemo vam da sakrivate novac od svog muža, financijski problem u vašoj obitelji često je bolan čak i bez nje. Muž sigurno zna da štedite nešto novca. Međutim, ako ne želite da oboje od vas redovito ulaze u te uštede, nemojte stalno reći koliko ste već uštedjeli.