Ako vaš partner ima sljedećih 5 osobina, bolje vam je bez njega – Kad tad će vas povrijediti

Veoma je bitno da buete s dobrom osobom. Naučite procjeniti u koga se možete pouzdati, a koga ne. Uvijek dajte prednost karakteru. Od nekih osoba ne možete očekivati vjernost, zar ne? Zato dobro procijenite s kim želite biti. Na ovo obratite pažnju, ako želite znati da li je pouzdana i dobra osoba ili prava osoba za vas:

Odnos prema vama

Obratite pažnju na to kako se ophodi prema vama. Da li vas poštuje, da li je kulturan. Tako ćete znati da li va odgovara. Zašto biste bili s nekim ko vas ne poštuje i ko vas loše tretira. Nemojte sebi dopustiti da budete s lošom osobom.

Odnos prema drugima

Isto kao što je bitno da se dobro ophodi prema vama, treba da se dobro ophodi prema drugima. Da li ih poštuje, razumije, da li je fin ili gurb prema drugima. Ako je loš prema drugima, nije dobra osoba i znači da će jednog dana takav biti prem avama. Da li čak i u vašem prisustvu flerujte i mjerka druge djevojke?

Ponašanje prema djevojkama

Da li voli mijenjati djevojke ili je posvećen jednoj? Da li je jedan od onih likova koji su iskompleksirani i žele osvojit svaku? Da li je sklon varanju? Zašto bi s vama bilo drugačije?

Načini razmišljanja

Način na koji neko razmišlja nas udaljava ili približava toj osobi. Da li diejlite slične ili iste stavove ili se u svemu razilazite? Previše različitosti će dovesti do problema i teže je opstati.

Planovi

Kakvi su vam planovi i da li težite istim ili sličnim ciljevima. Da li ste vi uopšte u njegovim planovima? Ispitajte to, kako se ne biste razočarali. Kao što smo već rekli, dobro obratite pažnju s kim ulazite u vezu. Nekada se zavaramo jer smo zaljubljeni.