CHAT DANA: Priznala mu prevaru, ali ovakvom odgovoru se sigurno nije nadala

Svjesni smo da ljudi varaju u vezi, ma koliko to bolno bilo, to je jedna velika činjenica koja postoji i od kad je ljubavi. Jedna djevojka je prevarila svog dečka, ali pošto ju je grizla savjest odlučila mu je sve priznati.

Vjerovatno je očekivala da će je odmah napasti, da će galamiti i slične stvari koje iskren u takvim situacijama se i mogu očekivati. Ali, njegov odgovor je bio drugačiji, potpuno smiren i pomalo tužan, što možete pogledati u nastavku:

Pročitajte i vic o Crnogorcu i prvoj bračnoj noći, nadamo se da će vam izmamiti osmijeh na lice i uljepšati vam dan, a ide ovako: Oženio se mladi Crnogorac, veliko slavlje kako i dolikuje, te se očekuje i prva bračna noć. Pred sam kraj veselja, mladić sjedi sav snužden. Priđe mu otac i pita ga: Šta je, sine, šta te muči?

– Tata, ja ne znam šta mi je činiti prve bračne noći, bojažljivo će sin. Sine, sokole moj, pa to ti je prosto! Kad mlada ode u kupatilo, ti skini sve sa sebe – objašnjava otac. A šta onda? – pita sin.– Kad se mlada vrati, ti počni da je ljubiš nastavlja otac. – A poslije, šta da činim poslije? – nestrpljivo će sin.

– E, onda, sokole moj, ja ću ti biti pod krevetom, pa ću ti na vrijeme reći što ćeš dalje činiti! Sve bude po dogovoru. Kad je mladić završio sa ljubljenjem, sagne se pod krevet i upita oca: A što sad da činim, tata? – E, sad izvadi onu stvar kojom se svaki pravi Crnogorac diči! – Ajoj, tata, pa meni mobilni ostade u kolima!