UHVATILA MUŽA DA VODI LJUBAV S DRUGOM: Evo zašto mu mora oprostiti

Nevjera je uvijek bolna i može jako povrijediti osobu, no jesu li varalice uvijek krive?

Neki će reći da jesu jer postoji boljih načina da se zadovolje kojekakve potrebe, bez da se pritom laže i vara. No, drugi će reći da i varalice mogu biti žrtve.

Netko od potonjih je smislio i priču koju vam prenosimo u nastavku, a koja bi vas trebala uvjeriti da postoji i druga strana priče, da su varalice zapravo žrtve. Pročitajte je u nastavku pa nam recite što vi mislite o varalicama:

Žena je došla ranije kući s posla i našla svog muža u spavaćoj sobi kako vodi ljubav s vrlo atraktivnom mladom ženom. I da, bilo je uznemirujuće baš kao što možete i zamisliti.

“Ti si jedna užasna svinja”, plakala je ona. “Kako si mi samo mogao to napraviti?! Meni, vjernoj ženi, majci tvoje djece! Ostavljam te. Hoću razvod!”

Muž joj je odgovorio:

“Pričekaj samo minutu, ljubavi! Samo da ti kažem što se dogodilo.”

“Ok, hajde”, promrmljala je, “ali to će biti posljednje riječi koje si mi rekao!”

I muž je počeo:

“Krenuo sam ulaziti u auto na povratku s posla i ova mlada dame me je pitala mogu li je povesti. Izgledala je jako tužno i nesigurno pa mi je bilo žao i pustio sam je u auto. Primijetio sam da je jako mršava, nije dobro obučena i jako je prljava. Rekla mi je da nije jela 3 dana! Iz sažaljenja sam je doveo kući i ugrijao enčilade koje sam spremio sinoć, one koje ti nisi htjela jesti jer se bojiš da ćeš se udebljati. Jadnica ih je pojela u sekundi.

S obzirom na to da joj je bilo potrebno kupanje, predložio sam joj da se istušira i dok je bila pod tušem primijetio sam da joj je odjeća prljava i puna rupa pa sam je bacio. S obzirom na to da joj je bila potrebna odjeća, dao sam joj traperice koje ti imaš godinama, ali ih ne nosiš jer su ti preuske.

Također, dao sam joj donje rublje koje sam ti poklonio za godišnjicu, koji ti ne koristiš jer ja nemam ukusa. Pronašao sam seksi bluzu koju ti je moja sestra poklonila za Božić koju ti ne nosiš samo da bi je nervirala, a dao sam joj i one čizme koje si kupila u skupom butiku i ne nosiš ih jer neko na tvom poslu ima iste takve.”

Muž je uzeo kratak predah i nastavio:

“Bila je tako zahvalna za moje razumijevanje i pomoć i dok sam je pratio iz kuće ona se okrenula prema meni sa suzama u očima i rekla: Molim te…je l’ imaš još nešto što tvoja žena ne koristi?