10 znakova da se muškarac samo želi zavući u vaše gaćice – Vaš život ga uopšte ne zanima

Neki muškarci ćele samo da spavaju s vama, ne interesuje ih veza s vama. Ovo su neki znakovi da muškarac želi samo da vas iskoristi:

Pokušava da vas dodiruje, ljubi

Ne treba navaljivati na vas. Ukoliko vas dodiruje čak i kada vi niste za to, to može značiti da bi želio da pređe u nešto više. Treba da vas poštuje.

Ucjenjuje vas

Govori da vi treba da mu dokažete svoju ljubav, ako spavate s njim. To ne govori neko ko vas voli. Neko ko vas voli će poštovati vašu odluku i neće vas ovako ucjenjivati. Također je moguće da vam prijeti da će vas ostaviti ukoliko ne spavate s njim.

Zar poslije toga uopšte možete imati želju da ostanete s nekim takvim? Zar treba da spava s vama, a onda da vas šutne i hvali se drugovima. Mislite malo o tome. Zapitajte šta ste za nekog kome trebate samo za spavanje.

Priča vam kako ćete se kajati, ako odbijete

To vam može reći neko ko je baš iskompleksiran. Želi izmanipulisati vama kako bi dobio ono što je želio. Na takvo nešto nikako nemojte pristajati.

Već ima prošlost s djevojkama

Stalno mijenja djevojke, nije vjeran, znači da ne traži prave vrijednosti, vež samo želi iskorištavati. Zar da budete još jedna u nizu?

Navraća vas na loše

Odgovara mu kada pijete jer tada može lakše da vas kontroliše. Pravi momak će vam skrenuti pažnju na nešto loše kada radite, a ovakvi će vas samo nagovarati na zlo.

Narušava vam samopouzdanje

Ubjeđivat će vas kako ste privilegovani što je on s vama. Tada vi mislite da je on vrijedan, a vi niste. To nipošto nemojte pomisliti. Nemojte sebe ponižavati zbog nekoga.

Govori da vam nije stalo jer ne želite spavati s njim

Pravi muškarac će razumjeti i poštivati vašu želju, a ovakvi će vas ubjeđivati kako ih ne volite jer ne želite spavati s njima.

Glumi rame za plakanje

Neki momci će se namjerno vrtiti oko djevojaka koje su slomljenog srca. Znaju da su tada ranjive i žele iskoristiti situaciju.

Čini tonu usluga, kako bi od vas tražio isto

Uradit će dosta toga za vas kako bi vas osvojio. Onda će vam govoriti kako je on radio nešto za vas, a vi ne želite da spavate s njim.

Zove vas kod sebe

Muškarci često zovu djevojke sebi ili na neko osamljenije mjesto u kasne sate. Možda će vam predložiti film, a svi znamo šta je svrha tog njegovog poziva.