Majka i sin potpuno nestali, a nakon 2 godine otkrili skrivena vrata u sobi… Policija odmah intervenisala!

Ovaj slučaj je mnoge šokirao, a evo o čemu se radi: Michael Chekevdia and Shannon Wilfong su se razveli 2007. godine i oboje su željeli skrbništvo za njihovog četverogodišnjeg sina Richarda. Sud je dodijelio puno skrbništvo Michaelu.

To se dječakovoj majci nije dopalo. Ona nije marila za to što je sud rekao. Ona je uzela dječaka i odvela ga kod svoje mame. Njih troje su se sakrili tamo. Naravno, otac je prijavio Richardov nestanak i svi su se odmah dali u potragu za njim.

Nisu ih mogli tako lako pronaći, sve dok 2009. godine, neko nije prijavio da primjećuje da se u jednoj kući dešava nešto sumnjivo. Policija je otišla na to mjesto.

To je bila kuća Shanonine majke. Ušli su u tu kuću i šokirali se kada su vidjeli šta je unutra. U toj kući se nalazima soba koja je bila kao zatvor za jadnog Richarda. Policija je vidjela i njegovu mamu i baku koje su ga držale tu. Jadan dječak nije vidio svjetlost dana 2 godine.

Možete li to zamisliti. Njegova majka ga je držala u zatvoru. Naravno, njih dvije su uhapšene, a dječak je vraćen ocu. Žalosno je što je dijete ispaštalo zbog svega toga. Njegova majka očigledno nije bila psihički stabilna i nije se znala nositi sa tim razvodom.