Prodali su sve kako bi plovili morem, ali samo dva dana kasnije doživjeli su najveću tragediju

Kada nešto kupujete, trebate se dobro informisati, a ne tako lako pristati na ponude. Ova priča će vam odgovoriti i zašto. Ovaj par nije imao baš lijepo iskustvo.

Radi se o Tanner Broadwell koji su željeli malo promjene u svom životu. Imali su želju da kupe brod i njime putuju. To bi itekako bilo lijepo iskustvo. Ipak, nisu očekivali da će im se nešto ovakvo desiti tako brzo nakon kupovine broda.

Kupili su brod i to su uložili sve što su imali, zamislite to. Tolika je bila njihova želja za nekim putovanjem, nekom promjenom na bolje.

Započeli su svoje putovanja puni entuzijazma, a samo dva dana nakon toga, došli su opasnost. Plovili su i uživali, sve im je bilo divno.

Ipak, nisu imali toliko iskustva sa upravljanjem brodom. Dogodilo se to da su udarili u nešto jer nisu na vrijeme reagovali. To je dovelo do toga da voda počne ulaziti u brod. Taj brod se potom prevrnuo.

Naravno da se ovaj par itekako prepao. Ovo nije bila nimalo bezazlena situacija. Zvali su pomoć, a ta služba im je rekla da mogu doći tek za 40 minuta. To ih je uznemirilo. Uzeli su prsluke, a onda je došla i služba. Pomogli su im. Srećom, nisu povrijeđeni.