Žena mislila da nosi blizance, ali umalo da se onesvijesti zbog onoga što je pokazao ultrazvuk

Oksana Kobletskaya i njen suprug su imali trogodišnju kćerku, a planirali su da dobiju još djece. Mislili su da Oksana nosi blizance.

Radovali su se tome. Bili su sretni što će njihova kćerka dobiti braću ili sestre. To je baš lijepo iskustvo. Oksana kaže da je osjećala da ne nosi samo jednu bebu. Mislila je da nosi dvije.

Otišli su kod ljekara na pregled, a onda saznali nešto što uopšte nisu očekivali. Nisu mogli ni zamisliti da će im doktor reći da nosi više od dvije bebe. Doktor im je rekao da ona nosi čak 5 beba.

Zamislite koliko su se iznenadili kada su to čuli. Bili su sretni ionako su htjeli imati više djece.

Inače, mala je vjerovatnoća da se desi da žena nosi petorke. Oksana kaže da u njenoj porodici nije bilo slučajeva da imaju blizance. Zato su se iznenadili što će dobiti petore.

Ona je rodila tri dječaka i dvije djevojčice. Bebe su rođene zdrave. Ovdje možete vidjeti kako te bebe izgledaju, preslatke su, zar ne?

Njima se itekako sada život mijenja, jer su dobili pet beba. Ipak, oni će znati odgojiti ih i posvetiti se njima. Na početku će im trebati da se malo naviknu na situaciju, a kasnije će biti bolje.