4 godine sam bila robinja u haremu, a onda sam vidjela ko mi je Gospodar ,skamenila sam se: ISTINITA PRIČA

Ovo je istinita prič jednea Beograđanke koja se spletom okolnosti zadesila i 4 godine provela u jednom arapskom haremu u Dubaiju.

Nakon dramatičnog raspleta tamošnjih događaja i kraćeg boravka u Turskoj,uspjela je da se vrati  u Beograd. Od 1995. godine ona živi na Novom Beogradu.

Ovo je njena priča koaj  je potresla cijeli  svijet :

“Prošlo je par  dana, a moja svakodnevica bila je siva.Samo dosada, samoća, crne misli. Stalno sam maštala da se vratim u Beograd. Vraćala sam se noću u njega, šetala Adom Ciganlijom, a ujutru, kada bi  se probudila, opet bi neprestano plakala. Onda mi je iznenada,nakon obilnog ručka, moj stražar saopštio da ću ići u dužu šetnju i  da se spremim.Nakon što su nas prošetali odveli  su nas na detaljan ljekarski pregled ali  ans niko nije prstom takao .

Jednog dana dok sam u sobi slušala   muziku i odmarala, začula sam kucanje na vratima.”U sobu je ušao moj  stražar, ne znam ni sama šta mi je bio, a iza njega Hafez. Ljubazno se naklonio, upitao jesam li  raspoložena, kakva je hrana i tome slične gluposti. Gledao me pravo u oči i rekao:”Gospođice, Gospodar želi da vas vidi . Da znate večeras ćete biti u njegovim odajama. Spremite se, mi ćemo  doći po vas poslije večere”.

Nikada u životu nisam vidjela toliki krevet. Samno su  bile još  dvije robinje . Njih dvije su se bacile i počele da se valjaju po ležaju. Gledala sam oko sebe, a onda čula da se lijevo od mene otvaraju vrata. Pogledala sam i ugledala čovjeka kojeg sam odmah prepoznala. Bio je to onaj gospodin koji me prije nekoliko dana, kada sam prolazila parkom, pozvao a  ja sam poprilično drsko odbrusila da me ostavi na miru. Odjednom sma  se paralizovala. To je, dakle, moj Gospodar, zbog njegovog uživanja Majkl i Hafez putuju po svijetu, nalaze zgodne i lakomislene djevojke, kakva sam bila i sama . Onda ih dovode  ovom čovjeku na uživanje”, ispričala je Beograđanka.