Rada Manojlović prošetala svoj trudnički stomačić – Haris ponosan na ulogu koja mu slijedi

Pjevačica Rada Manojlović prije par dana se pojavila sa svojim  devet godina mlađim izabranikom i kolegom Harisom Berkovićem u Sarajevu. Poznato je da  privlači pažnju gdje god se pojavi  . Ipak ova atraktivna pjevačica je privukla poglede prisutnih na proslavi 25. godišnjice “Avaza”  kako provokativnom odjevnom kombinacijom tako i  sa stomačićem . Odjevena u crno od glave do pete, Rada je zablistala u čipkanoj top majici i providnoj suknji.

Međutim, ono što je odma svima zapalo za oko jeste pjevačicin stomačić, zbog kojeg se odma reklo  da je Manojlovićeva možda u drugom stanju. Rada je na ovoj manifestaciji bila dobitnica dvije nagrade – jednu za pjevačicu godine i drugu dijeli sa izabranikom Harisom, za duet godine.

U još jednoj situaciji je uhvaćena zbog čega smo još više sigurni u njenu trudnoću. Dok ju je menadžer čekao u kolima da je odveze na nastup, folk zvijezda nije prekidala razgovor. Pretpostavljamo da je pričala sa dečkom Harisom Berkovićem. Stalno je e ponavljala da ga voli. Međutim, bilo je sasvim  jasno da je uplašena i sve vrijeme je mazila stomak, baš kao prava trudnica! Kada je završila razgovor, ušla je u automobil i odvezla se na nastup u jedan prestonički klub, gdje je zabavljala publiku do ranih jutarnjih sati.