VEZANA, MUČENA I SILOVANA – Anđelina Džoli je otkrila rituale SEKTE u kojoj je prije bila član!

Šokantni video na kojem glumica Anđelina Džoli otkriva iskustva koja je doživela je procurio u javnost  te istom brzinom je obrisan .

Anđelina  je tada imala samo 23 godine a opisuje svoja iskustva iz “tajnih rituala Iluminata” . Oni  su bili namenjeni samo za zatvoreno društvo. Godine 1999. jedan anonimni izvor  tajno je snimio Džolijevu da sa bliskim prijateljima opisuje grozne rituale koje slavne ličnosti moraju da prolaze nakon  pristupanja sekti.

“Tokom rituala Iluminata vi ste vezani, silovani i mučeni od strane ostalih  članova”, pričala je Anđelina, dok je djelovala malo opsjednuta sa “tajnim društvom”.Ona je na snimku objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu te je istetovirala kao dio rituala. Poznato je da  mnogi članovi Iluminata imaju tetovaže koje pretstavljaju dio ceremonije, kao način žrtvovanja Satani.

“Žao mi je ,moja zmija, pokušala sam,ali morala sam da je ubijem”, rekla je Džolijeva.Na snimku se čuje i da  glumica priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže toj sekti , jer se smatralo da će im to utvrditi karijeru i uspjeh, te  prokrčiti put do vrha.. Njena prijateljica je bila zapanjena pa je opisala taj snimk na slijedeći način:

“Upravo sam odgledala film na kojem je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su  mračni… Predivno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali je  tako čudno… Vidjela sam najneverovatnije i kompromitujuće slike drugih poznatih ljudi.”