Vojvotkinja Kejt Midlton UVIJEK oko svog prsta nosi FLASTER- ovo je pravi razlog koji smo dugo otkrivali

Kejt, elegantna vojvotkinja od Kembridža, je pravi  sinonim  za gracioznost i eleganciju. Ona je uvijek obučena kao neka plemkinja, sa stilom. Mnoge žene bi dale sve da budu na njenom mjestu .Ona je pravi  ideal elegancije 21. vijeka sa svojim besprekornim izborom odjeće sa kojim  nikada ne griješi a ima i tako sređene nokte .

Uprkos svoj eleganciji, ona je  skoro okarakterisana i kao veoma nespretna. Pitate se zbog čega?Čini se da je voljena vojvotkinja tako često  sklona posekotinama. Na njenim rukama se gotovo uvijek mogu vidjeti flasteri na javnim nastupima. Ona i dalje izgleda besprijekorno, ali se često  pitamo šta se to dešava sa njenim rukama.

Bilo da  se pojavi na božićnoj službi ili na humanitarnoj akciji, ona uvijek na ruci ima  flastere  i to  najčešće oko prstiju.Nekada se pojavila  spekulacija o tome šta se zapravo krije iza flastera. Mnogi su mislili  da ju je ogrebala neka od kraljevskih mačaka. Takođe je flaster primjećen nakon što je upoznala mačku koju je odma zavoljela a  koja je zvijezda filma “A Street Cat Named Bob”.

Međutim, kraljevsko osoblje nikada nije pričalo o tome . Ne znamo je li rana nastala onog dana kada je Kejt upoznala sada već slavnu mačku .Ono što  vidimo je da su  flasteri javno primjećeni na njenoj ruci još 2008. godine kada je fotografisana da izlazi iz londonskog noćnog kluba “Bouji”.U novembru veliki flaster je opet primjećen na Kejtinoj lijevoj ruci kada je bila u posjeti centru za žene.