JK bi platila bogatstvo da se OBRIŠE njena slika uz ranih tinejdzerskih dana – oni ipak ne žele

Jelena Karleuša je danas prava diva . Ona je  kći bivše voditeljice i novinarke Divne Karleuše,koja je rođena u Sloveniji i beogradskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše.  Pored srpskih, Karleuša ima slovenske i crnogorske korijene. Kroz svoju  karijeru pretvorila se u pravu ljepoticu  a kasnije ćete vidjeti  kako je tek izgledala  u tinejdžerskim danima.

Na estradi se pojavila davne 1995. godina sa  16 godina sa svojim prvim albumom Ogledalce . Album je bio uspješan i prodan je u 100.000 primjeraka.U saradnji sa grčkim producentima iz izdavačke kuće Heaven music, svoj naredni  album Samo za tvoje oči snima u Grčkoj.  BK televizija je morala platiti licencu za izdavanje albuma za srpsko tržište u iznosu od 250.000 maraka. Album je prodan u  čak 220.000 primjeraka.

U međuvremenu je bilo  još albuma a 2010. godine objavljuje dvostruki CD sa svojim najvećim hitovima The Diamond Collection. Ona je 2010. godine održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, u Kombank areni, All About Diva Show. 4. januara 2011.  objavila je drugi single Muškarac koji mrzi žene, a iste godine je objavila i poznati singl Plava Šeherezada.

Ona slovi za gej ikonu Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije jer se javno bori za prava homoseksualaca na području Balkana.Zanimljivo je kojim tokom je tekao njen privatni život. Bilo je tu svega , čak dva braka i jedna neuspješna vjeridba.

Kada je upoznala Duška tu je stala i odlučila se za brak sanjim. Jelenu je Dušku predao otac Dragan, koji je poznat po tome što je svojevremeno nadzirao hapšenje Cece Ražnatović .

Jelena je prije  drugog braka javnosti posebno  ostala u sjećanju kada je na početku veze sa svojim Duškom u mobitel pričala o njihovim seksualnim igricama u krevetu.Njih dvoje su skupa već 11 godina, a ljetos su proslavili i svoju 9-tu godišnjicu braka. Čini se da ipak traju!