Muž poslao ženi poruku – ali je otišla pogrešnoj ženi i UPROPASTILA joj život!

Jedna žena primila je jeziv mejl kad se vratila sa sahrane svog supruga.. zbog greške jednog muškarca.

Sve je bezazleno započelo. Žena i muž su željeli rezervisati sobu u istom hotelu gdje su svoj medeni mjesec proveli prije 20 godina. Ali, u istom danu nisu mogli zakazati put zbog pretrpanog avionskog rasporeda.

Zbog toga je muž morao na put u četvrtak krenuti, a žena je trebala sutradan krenuti u pravcu sunčane Floride. Muž se na recepciju hotela javio odmah po dolasku.

Imao je i bežični internet u sobi, pa je odlučio napisati mejl ženi i obavijestiti je kako je prošao lijepo put. Ali, iz njene elektronske adrese izostavio je greškom samo jedno slovo, tako da je pogrešnoj osobi dostavio poruku.

U to vrijeme, američka država Teksas u Hjustonu, udovica se upravo vratila kući sa sahrane svog supruga. Njen pokojni muž preminuo je nakon iznenadnog srčanog udara, a bio je evangelistički sveštenik.

Udovica je odlučila svoje mejlove provjeriti da bi od prijatelja i rodbine vidjela poruke saučešća. Kad je prvi mejl pročitala, u nesvijest je pala!

Sin je odmah pojurio kod nje u sobu i majku zatekao kako leži na podu. Odmah je u pomoć priletio, a onda je pogledao ekran od računara. Pročitao je sljedeći mejl: