Ovo se naziva vesela i brojna porodica – roditelji sa 3 djece dobili šestorke , šta sad ?

Nevjerovatan je osjećaj imati  šestero djece sa nama kući. Životi su nam se zauvijek promijenjeni. Nemamo riječi kojiam možemo   opisati taj blagoslov . Uzbuđeni smo  sa početkom novog života  – rekao je bračni par za People.

Rođeno je tri djevojčice i tri dječaka koje su nazvali Rivers, Rayne, Rawlings, Tag, Blu i  Layke. Par od prije ima već tri sina, najstarijeg Saylora koji je rođen 2008. i blizance Walesa i Bridgea.

Eric i Courtney su se upoznali još  u srednjoj školi.  Od samog početka imali  su  željelju da imaju veliku porodicu. Prva trudnoća se završia  spontanim pobačajem, prije nego su dobili svog prvorođenca 2008. Za drugu trudnoću odlučili su da koriste  medicinsku pomoć pri oplodnji, što je najzad rezultiralo rođenjem blizanaca.

Onda se nakon nekog vremena par  odlučio na novo proširenje porodice,  bez pomoći i tretmana. Nakon što je zatrudnjela Courtney je opet izgubila to dijete. Par je ponovno  zatražio pomoć  u potpomognutoj oplodnji. Nakon par  mjeseci tretmana dobili su iznenađujuće vijesti – dobit će šestorke .

Prvo  su  bili potpuno prestrašeni, kako će njegova krhka i sitna žena Courtney uspjeti iznijeti takvu  trudnoću. Sve se dobro završilo kada je u 30-oj sedmici rodila svih 6 -ero zdravih mališana 2017. Nakon kraćeg vremena u bolnici, majka I bebe su pušteni  kući. Ova sada brojna porodica i njihova priča privukla je veliku pažnju medija, pa se kuća TLC odlučila o  njima snimiti dokumentarni film, koji će izaći na jesen ove godine.