Stranac je ugledao osmogodišnju djevojčicu i napravio je nešto nezamislivo- sve snimila skrivena kamera

Ako ste nekada izgubili svoje dijete, čak i na par sekundu, onda znate kakva vas panika uhvati  i da nema riječi koje bi  to mogu opisati.

Dešava se da samo  na par sekundi  okrenetu glavu na pola sekunde i odjednom  ne vidite dijete . Skoro svi koji imaju dijete su to doživjeli  bar jednom  u životu  što im je skratilo nekoliko  godina života. Iako je to  trajalo samo  nekoliko sekundi  kao  da je trajalo  vječnost.  Onda su opet bili sa svojim djetetom.

Jeste li se zapitali  što  napraviti u situaciji kada nekoliko sekundi postane nekoliko minuta . Nakon što ste mahnito tražili gdje je vaše dijete a nikako ga ne nalazite ? U ovom socijalnom eksperimentu, mala djevojčica je od glumila da je izgubila majku i da se ne zna vratiti kući da  vidi kako će drugi reagovati .

Ljudi kojima je prilazila nisu znali da je ona zapravo  glumica i da se sve to snima. Neprekidno je tražila pomoć od  slučajnih prolaznika , njoj stranaca i na kraju je sjela sama na trotoar.Ono što se na kraju desilo je probudilo jezu u ljudima.

Pogledajte video: