Marija Šerifović se napokon odlučila: Dosta je, uskoro želim da se ostvarim kao majka

Marija Šerifović je poznata srpska pjevačica, pobjednica Evrovizije, članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda i generalno jedan od najboljih vokala svih vremena na prostorima bivše Jugoslavije.

Pjevačica je sama po sebi jako zanimljiva jer čitav njen život je jako nekonvencionalan. Naime, otkako je uplovila u muzičke vode i postala javna ličnost Marija izgleda kao muškarac. Ona se šiša na muške frizure, oblači se kao muškarac, izgleda kao muškarac, ponaša se kao muškarac te jedino ne pjeva kao muškarac.

Dugo se spekulisalo o tome kakva je Marijina orijentacija kada je u pitanju ljubavni plan a ona se nakon godina spekulacija ipak deklarisala kao osoba koja voli i koju privlače žene. Ipak, Marija je u svojoj biografiji napisala kako je svoju nevinost izgubila sa muškarcem, međutim da je prave čari spolnog odnosa osjetila ipak sa ženom.

Kada se u obzir uzme sve navedeno jasno je da se radi o relativno nekonvencionalnom i neustaljenom načinu života i pojavi. Sigurno ste se nekada zapitali da li će se i kada Marija ostvariti kao roditelj? Naime, Marija je jednom prilikom rekla da ima želju da se ostvari kao roditelj, te da će o tome razmišljati kada dođe vrijeme. Ona je tom prilikom rekla da će se truduit da bude dobar roditelj i da nikako neće biti kao njena naporna kao njena majka Verica ali da će se svakako truditi da stvari drži pod kontrolom. Da li, na koji način i kada će se Marija ostvariti kao roditelj ostaje nam da vidimo u relativno bliskoj budućnosti.