Beba ljubomorno gledala poljubac mame i tate, a njena reakcija nasmijat će vas kao nikad (VIDEO)

Snimci sa bebama su baš interesantni. Bebe nas baš znaju nasmijati svojim reakcijama i ponašanjem, zar ne? Ovaj video je baš takav i postao je vrlo popularan.

Normalno je da mala djeca budu ljubomorna, zar ne? Znamo da su djeca ljubomorna na braću i sestre kada im se pruža više pažnje, ali i na roditelje.

Ovaj video pokazuje bebu Ellu koja je ljubomorna na to što joj se roditelji ljube. Njena reakcija je bila baš simpatična i mnoge je nasmijala. Zato je video i postao popularan i izazvao brojne reakcije i komentare.

Roditelji ove djevojčice, Matt i Krissy su snimili ovaj smiješni video. Podijelili su ga na društvenim mrežama i sada je postao vrlo popularan. Oni su se poljubili, a djevojčici se to nije dopalo. Ljubomorna je.

Počela je plakati. To je već izgledalo vrlo smiješno, a njena faca je preslatka. Baš joj smeta što jedno drugome tako poklanjaju pažnju, a ispada kao da ona nije u centru pažnje i to joj nije bilo uredu.

Pogledajte ovaj video u kome je prikazana preslatka reakcije ove bebe koja je mnoge osvojila:

Šta kažete na ovo? Baš su je iznervirali. Beba je preslatka i nije joj se dopalo što se oni ljube. Za više zanimljivog sadržaja posjetite našu web stranicu svakodnevno.