6 scena iz poznatih filmova koje su promjenjene u nekim zemljama

Ko bi rekao da čak i u ovim modernim vremenima kada tehnologija cvjeta, takvi dijelovi i dalje postoje i zahtijevaju da se sadržaj učini na 15 različitih jezika.

Pirati s Kariba

Aktivni politički glumac, Yun-Fat Chow, učinio je njegovu prisutnost u kineskoj inačici Pirata znatno kraćim. Kina je njegova domovina, ali su dugo prestali biti prijatelji. Zato su uklonjene neke njegove scene, kao i njegovu umjetničku izvedbu pjesme Li Baija.

Kapetan Amerika

Kao i po priči, kapetan Amerikanac koji je propustio posljednjih 70 godina, činio je listu stvari da bi trebao shvatiti kako pokriti njegov uvid u sve.

Vuk sa Vol Strita

U ovom filmu Martin Scorsese, F-riječ je promijenjena ogroman broj puta, da kad je film bio ispušten u UAE, cijela njegova dužina je skraćena za 45 minuta.

Pulp fiction

Tu i tamo moze se pomalo mijenjati film dok je još rušio cijeli dojam priče. Bilo kako bilo, u Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Pulp Fiction je ispražnjen bez Tarantinova zaštitnog znaka koji je priču učinio glatkom i dosadnom.

Gordost i predrasude

Ovaj izborni završetak je napravio izvršni Joe Wright posebno za američku publiku.

Titanik

U trenutku kada je 3-D verzija Titanica puštena u Kinu, doživjela je mnogo povratnih informacija od moralnih domorodaca koji su smatrali da je golema priča Kate Winslet previše seksualna.