8 fotografija koje nikako ne mogu biti objašnjene naukom

Svijet drži brojne misterije. Isto tako, ako nauka ne može pojasniti nešto, to zapravo ne znači da moramo otkloniti otkrića kao nevjerovatne.

Zaleđeni u vremenu

Ovo je slika nalaza kineskog arheologa koji je pronašao sat koji je zamrznut već 400 godina.

Prst iz Egipta

Ovaj prst izgleda kao da je od diva!

Slika duha

Henry Yau, načelnik Odjela za odnose s javnošću dječjeg muzeja u Houstonu, snimio je ovu fotografiju. Njegova supruga i on su boravili u hotelu i htjeli su uzeti nekoliko fotografija kao suvenir. Ujutro je na fotografiji pronašao nešto što nije vidio dok je fotografisao. Jezivo!

Piramide na mjesecu

Kao što možemo vidjeti, postoji jasna zastupljenost piramide na površini Mjeseca. Međutim, koliko možemo to povjerovati? Kakva veza ima s piramidama na Zemlji? Moramo pričekati da saznamo.

Rijeka u Tajlandu

Svjetla se uzdižu iz potoka i, nakon leta nekoliko stotina metara, nestanu. Današnja nauka ne može pojasniti ovo. Lokalni ljudi sami vjeruju da iza toga stoji Nag – čovjek-vjetar koji zauzima tok.

NLO fotografija

Ovo mora biti najcjenjenija fotografija NLO-a ikad. Do danas, došlo je do zagrijane građanske rasprave o tome je li riječ o lažnom ili jedinstvenom.

Anomalija u moru

Švedski stručnjaci pronašli su nepravilnost u podnožju Baltičkog mora 2011. godine. Stvari su bile abnormalne od najranije polazne tačke.

Krugovi u Južnoj Africi

Ti tajni krugovi pojavili su se u pustinji Namibije. Najneobičnije spekulacije dolaze do pretpostavke da ova dolina može biti na neki način povezana s NLO-ima.