Žena je rekla mužu da je trudna na njegovoj sahrani – 25 sedmica poslije, doktor je rekao nešto zapanjujuće

Jeste li čuli priču o Courtneyju i Brian Hillu? Znaš, Brian je bio veteran mornarice koji je služio u Afganistanu, Iraku i Kuvajtu i izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Imali su jednu kćer i planirali su izgraditi svoju porodicu. Zapravo, Courtney je uzela test trudnoće ujutro, kad je Brian izgubio život. Taj je test bio negativan. Međutim, nešto se čudno dogodilo neposredno prije sahrane.

Courtney je očajna nakon što je izgubila svog muža. Odjednom je bila samohrana majka čiji su planovi srušeni na tragično jutro. U očaju, učinila je još jedan test … I pogodite šta, bilo je pozitivno. Courtney je bila trudna. A 25 sedmica kasnije, zamolila ju je da dođe u bolnicu. Imao joj je nešto reći.

Na sahrani, neposredno prije nego što je Brian bio položen, Courtney je zgrabila ruku i šapnula da će imati dijete (ili je tako mislila … Sudbina je imala i neke druge planove)

Oko mjesec dana u trudnoći, Courtney je počela doživljavati neku čudnu bol. Bila je prestravljena pa je obavila neke testove. Kada je njen doktor vidio rezultate, zamolio ju je da dođe u bolnicu. Bila je spremna za najgore.

Doktori su joj rekli da se dogodilo nešto neočekivano. Nije imala samo jedno dijete, već troje!

Bila je šokirana i uzbuđena u istom trenutku. Imala je još tri osmijeha koja će je podsjećati na njenu izgubljenu ljubav.

Radost što su trojke ponovo se pretvorila u tugu kad je njen tast došao. Brian i Courtney su živjeli sa svojim bolesnim ocem. Nakon toga, preselila se u Illinoisu, bliže svojoj porodici. A ovo nije kraj.

Doktori su rekli Courtneyu da je izgubila jedno od trojice. Dječak koji će biti nazvan Brady više nije imao otkucaje srca.

Mržnja

I vjerovao ili ne, ova se žena mora nositi s mržnjom o mužu i izgubljenom djetetu.

I nakon svih poteškoća koje je proživjela, nezamislivo je da bismo mogli učiniti bilo šta drugo osim pomoći s nekom mudrom ili finansijskom podrškom.