Došla po kćerku u vrtić i zatekla užasan prizor na njenim nogama… Sada tuži vaspitačice

Dobro trebamo obratiti pažnju na to kome ćemo ostaviti dijete na čuvanje. Te osobe trebaju dobro voditi brigu o njima.

Ovaj slučaj je postao poznat i izazvao je brojne negativne reakcije. Naime, jedna majka iz Sjeverne Karoline je kao i inače ostavila svoju djevojčicu u vrtić na čuvanje.

Njena djevojčica ima samo 17 mjeseci. Kada je došla po nju nakon posla, šokirala se onim što je ugledala. Nije mogla vjerovati da su se tako ponijele vaspitačice.

Desilo se to da su patike njene djevojčice bila zalijepljena trakom za njena stopala. Pobjesnila je zbog toga i pitala ih o čemu je riječ, a vaspitačice su joj rekle da je djevojčica stalno izuvala patike, pa su to uradili kako ih ne bi više skidala.

To nisu smjele uraditi- Djeca su osjetljiva, a te trake su djevojčicu baš stisnule. Pa kome takvo nešto ne bi naštetilo, a plus što može dovesti do problema sa cirkulacijom.

Majka je bila bijesna i te slike je podijelila na društvenim mrežama kako bi ostalim roditeljima pokazala šta se zna dešavati.

Majka kaže da je uprava vrtića bila dobra, ali zahtijeva da se kazne vaspitačice koje su ovo uradile i dozvolile. Sramotno je šta neke osobe rade.  Povjerite im dijete, a one ovo rade.