Na prvi pogled običan par koji sjedi na stepenicama, ali jedan detalj nasmijao je cijeli Balkan (Foto)

Mnogo puta smo u našim člancima donosili interesantne fotografije. Ova fotografija zaljubljenog para je izazvala brojne reakcije. Postala je baš popularna. Ona je objavljena na stranici Spotted Bihać prije 4 godine.

Ipak je i danas popularna i mnogi su podijelili ovu fotografiju. Vjerovatno se pitate o čemu se radi, pa je fotografija izazvala brojne reakcije. Pogledajte je i sami procijenite:

Pogledajte i recite šta primjećujete na ovoj fotografiji? Kao što možete vidjeti, zaljubljeni par razmjenjuje nježnosti. Ono što je neobično jeste to da momak sjedi u krilu svoje

djevojke, a  ne obrnuto.

To ne viđamo baš često, zar ne? Naravno, slika je postala popularna i svi su je komentarisali. Bile su mnoge šale na njihov račun tipa:

“Može biti da cura ide u teretanu, pa je veoma snažna”.

” E šta ti je krajiška žena.”

” Da se zna ko je muško u vezi”.

Ovo su samo neki od komentara. Šta vi mislite o ovome? Smiješno je što je djevojka njega držala u krilu, a obično su djevojke te koje sjede svom dečku u krilu. Vidite kako neke fotografije postanu popularne. Mnoge nas ovako nasmiju.

Nikada ne znamo kada možemo osvanuti na nekoj ovakvoj stranici i postati predmet šale. Zato pazite gdje ubuduće razmjenjujete nježnosti.