VIC DANA: Pobegla tri ludaka…

Pobegla tri ludaka iz svojih soba…

  • Trče oni tako po hodnicima ludnice i dogovore se da se sakriju u kante sa smeće.
  • Upravnik ludnice, na dojavu o bekstvu, angažuje jednog policajca da ih traži…
  • Posumnja pandur da su se možda sakrili u kante, pa udari pendrekom u prvu kantu.
  • Iz kante se začu “MJAUUU, MJAUU..”, a on pomisli “HM…MACA, NEKA JE.”
  • Zatim ode do druge kante. Lupi u nju 3 puta, a iz nje se začuje: “GRRR…..AV, AV….”.
  • Kaže on: “DOBRA KUCA, NEKA JE”.
  • Zatim ode do treće kante i snažno lupi pendrekom, ali ništa se ne čuje. On poče još jače lupati, treskati, šutirati kantu, kad posle kraćeg vremena, iz kante se začu glas:
  • “PA IDIOTE, ŠTO LUPAŠ, KAD RIBE NE GOVORE?!”

BONUS VIC 1

Mujo imao Pit-bulla, a Haso Vučjaka. Potuku se dva psa i Pit-bull zakolje Vučjaka….Haso ode i kupi drugog psa. Ovaj put kupi Dogu. Potuku se ponovo i opet Pit-bull pobedi.Haso ode po treći put da kupi psa. Ovaj put kupi Šar-planinca, ali ponovo Pit-bull pobedi.Haso pobesni kao ris i ode kupiti novog psa.

Vraća se posle dva dana kući i dovodi Jazavičara.Mujo se počne smejati i opet pošalju svoje pse iza nekog grma da vide koji je jači.Posle nekoliko minuta, vraća se Jazavičar sa Pit-bullovom glavom u ustima.

Mujo počne da plače k’o kiša: “Znaš li ti, Haso, koliko sam ja platio ovog Pit-bulla?!A Haso će na to “A da li ti znaš koliko sam ja platio plastičnu operaciju ovoga krokodila?”

BONUS VIC 2

Došao Mujo u New York….

Videvši visoke zgrade, zaustavi nekog čudno obučenog čoveka i upita ga:- De ti meni, bolan, reci kako se vi penjete na ove zgradurine?- Jednostavno! Uđeš u lift i on te odveze gore.- Nemoj, ba, da me zafrkavaš!Kako bi ga uverio, čovek ga odvede do lifta i oni se popnu gore.

Kada se sasvim uverio, upita ga Mujo kako se silazi dole.- Jednostavno – odgovara ovaj – samo skočiš i dole si.

– Nemoj ti mene, ba…Videvši da mu Mujo ne veruje, tip skoči dole i odozdo mahne Muji.

Mujo u čudu….Skoči i on za njim i naravno, razbije se.Posle nekoliko minuta, čuje se na razglasu:”Molimo gospodina Supermena da ne zajebava Bosance!”