Zadrugarima pušten snimak kada Sloba ljubi Kiju i govori joj da je voli: Radanović pozelenio od muke, pa napravio gledaoce budalama, a tek Lunina reakcija! (VIDEO)

Zadrugari su noćas gledali video-priloge, a tom prilikom svi ukućani mogli su da pogledaju najbitnije situacije koje su se dešavale pod krovom najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima “Zadruga”.

Prvi snimak koji je pušten bio je trenutak kada Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar iza Škode u dvorištu. Luna Đogani ostala je šokirana kada je vidjela ovaj snimak, a po završetku istog Sloba je negirao da je to uradio.

– Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomjerio se sa ovog mjesta! Evo! – govorio je Sloba.

– Nije rekao “bebo”, samo me je poljubio. Ovo ostalo je tačno, samo nije tačno to “bebo”, nije nikada rekao “bebo”, ali ovo drugo “volim te” to jeste! Nije niko montirao ništa, samo taj dio “bebo” nije rečeno. Pričali smo o bliskosti, rekao mi je to “volim te”, majke mi! Kleo mi se tu u majku, prije toga smo se svađali – pričala je Kija.

U nastavku je pušten i drugi dio ovog snimka, a nakon pitanja voditeljke Dušice Jakovljević: “Šta se desilo posle ovog priđi bliže?”, Kija je rekla da su se ona i Sloba ljubili.

– Ja se kunem da se nismo ljubili! – dobacio je Sloba.

Kristina Kockar nije mogla da vjeruje šta priča njen muž, a u jednom trenutku završila je u suzama. I ostali ukućani su iznijeli svoja mišljenja na ovu temu. Lepi Mića je izjavio kako slika govori više od hiljadu riječi i da je vidio Slobu kako grli i ljubi Kiju u glavu.

– Nemam komentar! Muka mi je od svega ovoga, iskreno! Što se mene tiče mogu da se pomire odmah! Sada ne znam zašto zbog mene ovdje ćuti i laže. Nema zbog čega! Šta da kažem ja? Ako on može da spava noću i da laže, to je njegov problem. Ja im želim sve najbolje – bio je komentar Lune Đogani.

MAJKA KIJE KOCKAR ŽESTOKO UZVRATILA PRIJI: Draginja hoće Lunu za snajku, a evo šta joj je Nadica poručila! SMRZNUĆE SE!

Draginja Radanović, Slobina majka, burno je reagovala nakon što je u “Zadruzi” pušten snimak na kojem se jasno vidi kako Sloba izjavljuje ljubav Kristini, a potom se čuje kako se supružnici ljube.

Naime, nakon što je snimak emitovan uživo u programu, Sloba je dobio telefonski poziv od majke, koja mu je poručila da se drži što dalje od Kristine i da je Luna prava djevojka za njega.

“Sve je spremno, rekao si da hoćeš razvod, ne treba ti njen advokat, a ni zajednički. Imaš Lunu da bude tu pored tebe, niko drugi ti ne treba, držite se zajedno. Nemoj da ti Kristina prebacuje da nemaš advokata, jer ga imaš. Ne slušaj nikoga, pogotovo ne Kiju, kad izađeš napolje, sve će ti biti jasno”, poručila je Draginja Slobi tokom telefonskog razgovora, ali kada smo je pozvali da nam prokomentariše tu situaciju, ona nije željela da priča.

S druge strane, Nadica Zeljković, Kijina mama, ne sumnja da Slobine odluke u velikoj mjeri zavise od Draginjine podrške, ali vjeruje da će njena kćerka Kristina donijeti pravu odluku kada je riječ o njenom braku.

“Neka je Draginja dala podršku Luni i Slobi, pa ona je prva otvorila Pandorinu kutiju. Lijepo je to kada hoće da ožene već oženjenog čovjeka. On je počeo sve ovo, mama je potvrdila, a mi se sada svi valjamo u blatu. Ne želim da vodim rat sa njegovim roditeljima, a Draginji bih se javila ukoliko bih je srela na ulici. Šta da vam kažem uopšte, mene je blam da odgovaram na ova pitanja”, rekla je Kijina mama Nadica i dodaje da joj je u cijeloj priči jedino jasno da njen zet ne priča istinu.

“Sloba laže i Kristinu i Lunu, to je jasno svima. Mene je zaista blam da odgovaram na ovakva pitanja, pogotovo što su njih dvoje odrasli ljudi. Ali stojim iza toga da je Slobodan dvoličan i lažov. Želim samo da moje dijete bude zadovoljno i srećno. Ako njena odluka bude da se pomire i ako Slobodan bude onaj Boba za kog se Kija udala, biće mi drago, ali teško će se to desiti. Ali na to pitanje odgovor treba da vam da Kristina”, rekla je Nadica.

Prvo oglašavanje Luninog bivšeg dečka! Srđan poslao saopštenje za javnost i demantovao sve što je Đoganijeva pričala o njihovoj vezi! (FOTO)

Od 6. septembra kada je ušla u Zadrugu, uz ime Lune Đogani često se spominjalo i ime njenog bivšeg dečka Srđana Sarića, a povod je bio i taj što je Luna ovog momka i sama pominjala.

Nakon punih 9 mjeseci Srđan se oglasio za medije, a na redakciju medija stiglo je njegovo zvanično saopštenje, koje je ujedno i njegovo jedino oglašavanje na temu Lune Đogani. Sarić je nagovijestio da se saopštenje prenese u cjelosti:

“Prinuđen sam da Vam se obratim zato što se od početka emitovanja rijalitija “Zadruga” konstantno pominje moje ime, sa iznošenjem neistina o meni. Izbjegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija.

Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Napominjem da sam uvijek bio spreman za saradnju kada su u pitanju humanitarne akcije ili bilo kakva pomoć, bez javnog eksponiranja, zato što su takvi postupci lični.

Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima.

Veza sa učesnicom rijalitija se desila kada sam, na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom djevojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu. Što ukazuje da učesnica i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrijednoj vezi, da smo planirali budućnost kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živjeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze. Napominjem da iznošenje neistina od strane učesnice rijalitija koje se odnose na mene nije korektno prema mojoj, sada bivšoj djevojci. Ujedno nije korektno ni prema mojoj sadašnjoj djevojci, pa samim tim i meni. Ukoliko se nastavi sa daljim pominjanjem mog imena i iznošenjem neistina, na ovaj način Vas obavještavam da ću u skladu sa zakonom pokrenuti postupak pred nadležnim državnim organima. Sa sredstvima javnog informisanja i televizijom želim da ostanem u korektnim profesionalnim i ličnim odnosima.”

izvor: 24h.ba/pink rs