Ponižavao je zbog debljine: Imala 125 kg a onda se osvetila svom bivšem na najbolniji mogući način

Alvina Rayne je bila ovisna o hrani i dostigla je kilažu od čak 125 kg.  Muž je zbog toga vrijeđao. Inače je njen muž bi nasilan i to je uticalo na to da se ona počne prejedati. Jela je brzu hranu, slatkiše, a on joj je za to vrijeme govorio da je debelo smeće, da ako je on ostavi, ostat će sama i niko je neće htjeti.

To je bilo veoma teško za nju. Nije nimalo lako da vam neko govori te stvari i uništava vaše samopouzdanje. On je odlučila da nešto promijeni. Imala je dvoje djece i znala je da ne treba odustati i dozvoliti takve stvari.

Promijenila je način ishrane, vježbala je i otišla od svog muža. Nije više željela trpiti nasilje. tako je trebala i ranije uraditi, barem zbog djece.

Bila je uporna, trudila se i njen trud se isplatio. Izgubila je čak 64 kg. To je veliki uspjeh, pokazala je svima da se može.

Potpuno ste transformisala,a onda joj se javio suprug koji je želio da mu se ona vrati. Ona je naravno to odbila. Našla je muškaraca koji se divno ponašao i prema njoj i prema njenoj djeci.

To i zaslužuje. Drage žene, djevojke, ne trpite nasilje. Nekada nasilnici idu toliko daleko da dođu i do ubistva.  Mislite o sebi i djeci.