10 znakova koji ukazuju na to da vas partner više ne voli , nikada ne dopustite broj # 9

Naravno, trebate biti voljeni – svi mi hoćemo! Ali također se trebate suočiti s znakovima koji vas više ne voli. Evo kako znati jesu li se osjećaji vašeg partnera promijenili i što će učiniti kao odgovor.

Što prije priznate i prihvatite da vas ne voli, to se prije možete osloboditi i zaljubiti se u nekoga tko vam može dati ljubav koja vam je potrebna, željela i zaslužila.

Prvi korak je vidjeti i prihvatiti znakove da vas više ne voli.

1.Ne priča toliko kao prije

Siguran sam da ste vi i vaš partner navikli razgovarati satima, čak i o najsrećnijim razgovorima. Proveli biste čitav dan dopisivajuci se (iako biste mogli biti na poslu ili u školi!) I razgovarate na telefonu sve do jutarnjih sati ujutro. No iznenada je to zaustavljeno. Odjednom on jedva reagira na vaše tekstove ili šalje jednorodni odgovor. Nikad ne naziva, i čini se nevjerojatno udaljenim kad vas dvoje razgovarate licem u lice. Svakako, u životu bi moglo biti nekih neugodnih trenutaka, ali to nije izgovor da potpuno prekine komunikaciju – pogotovo ako vam ne daje nevjerojatno dobar razlog za njegovo ponašanje.

2.Nije zainteresiran za vas

Sjećaš li se kad je pohvalio tvoju prekrasnu frizuru ili novu haljinu? Sjećaš li se kad će te zamoliti da vidiš film koji je znao da ćeš se obožavati ili odvesti u taj restoran, ne možete dobiti dovoljno? Čini se kao da u zadnje vrijeme možete promijeniti kosu od plave do ljubičaste i plave boje i on ne bi imao drugi izgled. Zapravo, on djeluje posve nezainteresiran za sve o vama. Čak ni ne pita za vaš dan ili kako se osjećaš!

3.On je zauzet cijelo vrijeme

Čovjek će uvijek imati vremena za svoju gospođu. Nije me briga hoće li raditi 80 sati tjedno, odlaziti na puno radno vrijeme i raditi na svom automobilu u svoje slobodno vrijeme. On će vam dati vremena, čak i ako je ovdje i tamo samo nekoliko sati. Ali oh, čekaj, iznenada ne može naći nekoliko minuta da dođe vidjeti svoju djevojku? Definitivno nešto nije u redu s ovom slikom. Zapamtite djevojke, ako postoji WILL, postoji WAY. A ako ste muškarac stalno daje vam isprike zašto ne može visiti ili je previše zauzet da čak i odgovoriti na poruke, to može biti znak da je pao u ljubavi s vama. (Zašto biste željeli ostati s nekim tko uopće nema vremena za vas, zar ne?)

4.On prestaje raditi ‘male stvari’

Bilo da imate vezu od mjesec dana, godine ili 38 godina, male su stvari važne u vezi. To su stvari koje vaš partner čine posebnim i pokazuju im koliko vam je stalo. Sada, razumijem, svi momci neće raditi male stvari (ikada), ali ako je vaš čovjek zloglasan jer vam pokazuje da brine o “sitnim stvarima” i odjednom prestane to raditi, on ili pada iz ljubavi prema vama ili treba prijateljski podsjetnik da vam nedostaje. Ako se sitnice znatno usporavaju, odnesite ga do njega i izmjerite njegovu reakciju. Ako je nevjerojatno žao i želi se početi natrag odmah, onda je vjerojatno samo dobio lijen. Ako je obrambeni i ne želi nastaviti, možda je padao iz ljubavi.

5.Vaš partner iznenada pokreće zahtjevni prostor u odnosu

Vaš partner stvarno ne bi trebao tražiti više prostora u vašem odnosu ako ne postoje promjene u načinu na koji se svatko od vas ponaša. Njegovi zahtjevi da budu ostavljeni sami mogu biti zato što on ne voli biti s vama na isti način kao i prije.

Zato pitajte svog tipa zašto želi više prostora. Ako kaže nešto specifično, s njom se bavi i preuzimanje. Ali ako kaže nešto nejasno i nema jasne razloge zašto odjednom želi da se povučete natrag, njegova ljubav prema vama možda se gasi.

6.Počinje vas uspoređivati sa drugim ženama

Čovjek nikada ne bi trebao nešto reći ženi koja ju čini osjećaj manje lijepom, manje talentiranom, ili manje od žene nego drugom. Najmanji trag usporedbe između vas i bilo koje druge djevojke trebao bi biti znak upozorenja.

Uspoređivanje vašeg ponašanja, izgleda ili bilo kojeg drugog aspekta osobnosti s drugom ženom upućuje na duboko ukorijenjeno ogorčenje koje izaziva osjećaj frustracije. Evo nekih primjera kako čovjek okrutne riječi mogu značiti da on pada iz ljubavi sa svojom djevojkom:

Zašto se ne možeš odjenuti poput nje?

Ona nosi takvo puno povjerenja kada govori, zašto ne možete učiniti isto?

Možda biste trebali naučiti nešto od stila o njoj.

Ti si takva ljubomorna djevojka, zašto ne možeš biti najbolja prijateljica? Uvijek je opuštena i mirna.

Ako vaš tip to jednom učini, obavijestite ga da nećete tolerirati da se uspoređujete s drugom djevojkom. Pitajte ga kako bi se osjećao ako ga usporedite s drugim tipom. A ako i dalje to učini, to može biti znak da on ne voli te na isti način na koji je navikao.

7.Počinje se nervirati kada počnete sentimentalan razgovor

Sentimentalni razgovori i slatka imena su razigrani dio parova ljubavnog života. Ove stvari polako se sužavaju kako se štene ljubavni efekt troši, ali i dalje su duboko ukorijenjene u svakodnevnom ponašanju.

Nervoza kod vaseg muskarca može biti opravdan ako ga pretjerate govoreci mu slatka imena cijeli dan. No, sveopća averzija prema svemu što voli ljubav može biti znak da više nije uložen u odnos.

8.Vaš je partner prestao govoriti “Volim te”

Čovjek i žena obično počinju govoriti “Volim te” jedni drugima nakon što prijeđu prvu fazu veze. Ako se vaš odnos razvio u pozornicu “Volim te” davno, nema razloga zašto bi vaš dečko iznenada trebao biti neugodno da vam kažete ove tri lijepe riječi. Kao što je zvučao kao što zvuči, ako prestane govoriti, to je jak znak da on nije kao u tebi kao što je bio prije.

9.Vaš partner iskopa nesretne slučajeve iz vaše prošlosti

Svi znaju kako se osjeća bolno kada vas netko podsjeća na sjećanja koja su vas oštetila emocionalno i psihički. Ljudi traju mnogo godina da zaborave nekoga, puste gorke uspomene i krenu od žaljenja radi glupih stvari.

Vaš partner nema razloga za iskopati bolne uspomene iz svoje prošlosti i odbaciti ih kada imate argument. Ovo je jedna granica koju partneri ne smiju prijeći jer to može biti vrlo štetno za nečije povjerenje.

10.Ne flertuje više sa vama

Flirting govori o kemiji par dijelova. Bez obzira koliko dugo ste bili u istoj vezi, vaš dečko bi trebao obično klečati s vama:

  • Dajući vam komplimente kada nosite nešto novo
  • Odabir slučajnih trenutaka da vam kažem koliko ste lijepi
  • Gledajući vas i gledajući u oči kad ste oboje sami
  • Osjećajte se seksi rekavši vam kako ste privlačni

Naravno, vašem momku se ne očekuje da će cijelo vrijeme biti Prince Charming. Ali on bi trebao poduzeti inicijativu za pokretanje takvih romantičnih razgovora svako malo.