Trendovi kojima je vrijeme da kažete zbogom – 6 stvari koje više nisu u modi

Neki trendovi su nekada bili popularni, ali sada nisu i trebate ih izbjegavati.  Inače je bitno kako ćete uklopiti neke odjevne predmete jer sa pogrešnim odjevnim predmetima će vaša odjevna kombinacija izgledati loše.

Previše prstenja

Na jednoj rudi neka budu maksimalno dva prstena. Izbjegavajte više jer onda ne izgleda baš lijepo iako je nekada to bilo popularno.

Tamne najlonke

Kada birate najlonke,  bolje je da izaberete boju koja je približnija boji vaše noge. Izbjegavajte one tamne, a i one koje se puno sjaje. Pravi izbor je da obučete neku nude boju.

Grudnjak tamne boje ispod majice

Ukoliko će vam se grudnjak vidjeti kroz majicu, bolje je da obučete također grudnjak boje kože. To je pravi izbor za mnoge prilike jer se tada ne vidi boja i ne ocrtava se kao ovdje.

Manjak detalja

Nemojte da vam odjevne kombinacije budu bez ikakvih detalja. Ubacite nešto kako biste dali bolji izgled svojoj odjevnoj kombinaciji. Šešir je dobar izbor, zar ne?

Pidžama stil

Nekada se furao i ovaj fazon, ali kao što vidimo ne izgleda baš lijepo. Pogotovo ne sa štiklama. Bolje se odlučite za ovakve kombinezone.

Dugi nokti

Dosta djevojaka ima veoma duge nokte, a to ne izgleda baš lijepo. Bolje je da uradite manje nokte koji će izgledati lijepo i uredno.

izvor:megaportal