Kakve obline: Emili Ratajkovski ima tijelo za čistu desetku

Prelijepa manekenka Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) pokazala je još jednom da ima tijelo za čistu desetku, odnosno da se njenom izgledu nema šta dodati niti oduzeti.

Prelijepa manekenka Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) pokazala je još jednom da ima tijelo za čistu desetku, odnosno da se njenom izgledu nema šta dodati niti oduzeti.

Američki elektronski mediji prenose njene nove fotografije i komentiraju da ova ljepotica muškarce, jednostavno, ostavlja bez daha.

Emili je jedna od najtraženijih manekenki današnjice, a broj njenih fanova neprestano raste, dok njena karijera ide uzlaznom putanjom.

En dala sve od sebe: Zablistala tokom snimanja nove kolekcije kupaćih kostima

Magazin „Sports Illustrated“ objavio je poseban kolaž fotografija sa snimanja nove kolekcije kupaćih kostima za ljetnu sezonu naredne godine.

Desetine ljudi učestvovale su u fotografiranju 20 modela, posebno odabranih za ovu priliku, na atraktivnim lokacijama na Bahamima.

Prema ocjenama većine, En de Pola (Anne de Paula) posebno je zablistala. Ova Australka s američkim državljanstvom i adresom u saveznoj državi Virdžiniji, dala je sve od sebe da oskudne modne kreacije koje je nosila izgledaju kao i ona – omamljujuće.

Iako se već ostvarila i kao majka, ona je pokazala da će još dugo biti u svijetu mode.

Lijepa hrvatska navijačica se skinula: I u bikiniju uz Vatrene!

Ivana Knöll je obilježila početak Svjetskog prvenstva, kada se pojavila na meču Hrvatske i Nigerije (2:0).

Dugonoga Hrvatica je ubrzo postala planetarno popularna zbog svog izgleda, a bivša Miss Hrvatske morala je nazad u Split, pa se mnogi pitaju kako će Vatreni bez njene podrške.

Rođena je u Njemačkoj, a sa osam godina se preselila u Hercegovinu, da bi kasnije upisala studije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Svugdje se nalazi lijepa Ivana, koja na Instagramu redovno ostavlja fotografije i na taj način uljepšava dane hiljadama muškaraca.