TRIK ZA PRIVLAČENJE VIŠE NOVCA: Uradite ovo i gledajte kako se vaš život mijenja…

Negativnu energiju pivlačimo, ako u domu držimo uvelo cvijeće i dotrajale stvari koje više ne koristimo.

Također, neurednost, razbacane stvari, papiri, mogu samo loše uticati na nas i nas život. Stoga uvijek trebate držati stvari na mjestu i ne zatrpavati dom nepotrebnim stvarima.

Osim toga, nije potrebno da u domu držite osvježivače zraka i slične preparate pune hemikalija. Umjesto toga, mnogo je bolje da malo dom popršćete eteričnim uljima, zdravije je i djelovat će opuštajuće.

Sada se vratimo na temu novca. Također, potrebno je da novac ne bude razbacan i da ga držite u redu. Postoji mišljenje da na sljedeći način možete privući novac u kuću.

Riješite sve probleme sa spavanjem pomoću starog trika – zaspaćete kao beba!

Svi mi imamo nekada problema sa spavanjem. Ovdje ćemo vam pokazati neke trikove koji će vam pomoći kod određenih situacija:

Bolovi u leđima
Najbolje je da spavate na što tvrđem dušeku. Potrudite se da spavate na leđima. Možete postaviti još jedan jastuk ispod nogu kao na slici:

Bolovi u ramenu
Ovdje treba da izbjegavate da spavate na stomaku. Najbolje je da spavate na strani i da ne stavljate ruke ispod jastuka.

Bolovi u vratu
Spavajte na leđima ili na boku s visočijim jastukom.

Problemi s buđenjem
Svi mi imamo nekada problema da se probudimo ujutru i često prespavamo alarm. Kako biste to spriječili, potrudite se da legnete ranije i da ustajete u isto vrijeme. Tako ćete se naviknuti.

Hrkanje
Ovo je baš iritantno, zar ne? Obično osobe koje spavaju na leđima i hrču, zato spavajte na boku.

Grčevi u mišićima
Kako biste ovo spriječili, masirajte noge prije spavanja.

Kako zaspati?
Nemojte jesti tešku hranu niti piti puno tečnosti. Ne pijte kafu jer tada tek nećete moći zaspati. Ne gledajte u telefon ili neke druge elektronske uređaje neposredno prije spavanja.

Često buđenje
Nemojte da soba bude pretopla jer ćete se tako često buditi. Nemojte piti puno tečnosti, nipošto alkohol.

Žgaravica
Ovo nam može stvarati problem kada želimo spavati. Zato ne jedite jaku hranu. Najbolje je da naveče jedete sir. Možete popiti i čaj od matičnjaka koji će vas smiriti i pomoći da zaspite.