Konobarica na svoje veliko iznenađenje dobila bakšiš od 400 eura: Kada je otišla da se zahvali čekalo ju je još veće iznenađenje. (VIDEO)

Djevojka o kojoj govori ova priča zove se Cayla Chandara i radi kao konobarica u dva restorana na Havajima. Zadnih mjeseci svoga života Cayla se našla u veoma nezavidnoj finansijskoj situaciji, i zbog toga je bila, na njenu veliku žalost, prisiljena da napusti školovanje. Sve do jednog momenta na poslu.

Tako je Cayla, jednog dana, radila u jednom od dva restorana u kojem ima posao, i ništa nije ukazivalo na to da će taj dan biti iole drugačiji od svih ostali, a posebno nije ništa ukazivalo da će joj se tog dana totalno promijeniti život.

Dakle, u tom restoranu gdje je radila Cayla pojavio se jedan par kojeg je Cayla usluživala, i ljudi su je, u neposrednom razgovoru pitali za razne informacije, poput odakle je , da li ide na fakultet i slično.

Cayla im je ispričala svoju priču, kako je morala da napusti studije zbog finansija, i sve ostalo što ih je zanimalo.

Poslie završenog objeda par je tražio račun , platio svoje i izašao iz restorana. Cayla je na veliko iznenađenje vidjela da joj je par ostavio bakšiš od 400 eura, iako je njihov račun bio samo 200 eura. Pošla je za njima da im zahvali, ali par je već bio otišao.

Nekoliko sati kasnije par se opet pojavio u restoranu i rekao Cayli da oni žele da joj plate školovanje i da će joj oni dati 10.000 eura koliko sve to košta. Cayla je u početku odbijala takav dar, jer je smatrala da je to mnogo za poklon, ali na insistiranje bračnog para ipak je odlučila da prihvati poklon i da , na svoju veliku radost nastavi školovanje.

Pogledajte šta se sve desilo u video zapisu ispod: