Sipali su dva litra Coca-Cole u rezervoar BMW-a: Ono što se poslije dogodilo je prosto za nepovjerovati (VIDEO)

Još je slavni Ajnštajn rekao da su svemir i ljudska glupost beskonačni, mada za svemir baš i nije siguran, i ljudi nas svakim novim danom iznova uvjeravaju da ova Ajnšatanova teorija itekako pije vode.

Pitamo vas, da li je šta pogubno u tome ako u svoje auto sipate pogrešno gorivo? Pogubnog nema ništa, ali da takva greška može da napravi veliku štetu na motoru vašega auta, može. I da samim time to osjetite na svome novčaniku, i to je vrlo moguće.

U to se vrlo dobro uvjerila ekipa Techrax-a, koja je osjetila kako boli kada se udari po novčaniku.

Oni su došli na epohalnu glupost da Coca – Colu, najpoznatije svjetsko bezalkoholno piće, u količini od dvije litre sipaju u rezervoar BMW-a. Nasuli su Colu u rezervoar i krenuli u vožnju. Već poslije jedne minute došlo je do karbonizacije a onda se na tabli upalila lampica za motor, pokazajući da je došlo do greške u motoru.

Samo par desetina metara dalje su morali stati jer više nisu mogli da voze, a poslije svega sama popravka motora ih je koštala preko 1.500 dolara.

Stoga ovo nikako nemojte raditi sa svojim ljubimcima na četiri točka, osim ako ste dovoljno ludi, i ako vam takve vrste troškova ne prave smetnju.

Šta se sve desilo pogledajte u videu koji se nalazi ispod: