VIDEO-10 godina je bila bolesna, a niko nije znao razlog bolesti: Onda su joj došli majstori za kupatilo i postavili dijagnozu.

Život uvijek piše čudne priče, a posebno su emotivne one priče uz koje je vezana neka bolest ili izlječenje od bolesti.

Kate Vilson je žena od 41. godinu starosti koja je u prošlosti dosta svoga vremena provodila kod doktora i na raznoraznim pregledima.Kati se 10 godina osjećala slabo i bolesno, ali niti jedan doktor nije mogao da ustanovi dijagnozu za njene probleme, bez obzira što je Kati uradila na stotine pretraga i pregleda.

Poslije tolike količine pretraga, i pošto joj unatoč raznim terapijama nikako nije bilo bolje, Kati je na kraju i odustala od toga da otkrije šta joj je. U jednome trenutku Kati je bila toliko loše da više nije mogla stojati na svojim nogama, nego je svo vrijeme provodila u krevetu.

I onda se desilo čudo, ali ne od strane doktora, jer oni nisu otkrili šta je Katin problem, već su to bili majstori koji su došli u Katin dom da bi uradili neke popravke u kupatilu.

Majstori su krenuli da popravljaju stari bojler i shvatili su da je bojler uzrok Katinim problemima jer je iz sebe godinama ispuštao otrov koji je uticao na Katino zdravlje. Odmah su obavjestili Kati, a ona je odmah objasnila svojim doktorima koji su sa tim informacijama uspjeli napraviti pravu dijagnozu, a samim time i Kati dati pravu terapiju za ozdravljenje.

Sve o ovome možete da pogledate na ovome videu: