Popravit će vam dan: 8 smiješnih slika koje pokazuju kako nepravedan život može biti

Život nekada ne ispadne fer, ali svi nekada imamo takav osjećaj, tako da niste jedini. Ovdje ćemo vam donijeti neke slike koje to pokazuju.

Neke od ovih slika pokazuju i to kako je kada vam dan loše počne. Ovdje vam donosimo neke od slika koje su postale vrlo popularne na društvenim mrežama. Ako imate loš dan, vidjet ćete da niste jedini.

Kada imate loš dan, sjetite se da je neko imao i gori. Većina osoba toliko pazi svoje auto, a zamislite kako je bilo vlasniku ovog auta?

Ova slika je kružila internetom. Kao što možemo vidjeti ovaj muškarac ima veće grudi od ove žene. Tim debljim muškarcima se zna ovo desiti.

Ono kada želite slušati muziku i desi vam se ovo: Znamo kako ih je teško otpetljati, ali ovo je još gore kada izgubite jedan dio.

Da li se i vama dešava da vam baš viljuška ili kašika padne u hranu? Onda sve bude slipavo i to nas baš iznervira. Nama se to često znalo dešavati.

Da se razumijemo, nemaju sve djevojke velike zadnjice i to ne znači da nisu zgodne. Način poziranja, stajanja, može dosta uticati na to kako ćete ispasti na slici. Ova djevojka je stajala do djevojaka sa većim zadnjicama. Pogledajte i ostale fotografije:

Slika 6

Slika 7

Slika 8