Nevjerovatna transformacija: Divna DNK operisala kičmu, ovako izgleda danas

Divna Milanović u javnosti poznatija kao Divna DNK od rođenja ima problema sa kičmom, zbog čega njeno zdravlje već godinama trpi.

Ali dok je Divna bila u rijalitiju, popularna starleta Soraja Vučelić joj je rekla da će odmah po izlasku iz rijalitija platiti operaciju, kako bi Divna ponovno imala normalan izgled.

Kasnije je Divna otkrila da se nisu čule, ali da je Soraja rekla da će je pozvati sama.

Soraja je nije zvala, ali je Divna rekla da joj ne zamjeri. Pozvat će ona nju čim vrati svoju Kristinu, to joj je trenutno jedina preokupacija, Soraja je obećala da će mi platiti operaciju, a sigurna sam da će na kraju tako i biti.

Sudeći po posljednjim fotografijama, operacija je uspješno odrađena te Divna konačno može da hoda kao i sve druge djevojke.

Divna i Marko su postali poznati nakon emisije DNK kada je Marko priznao pred svima da je varao Divnu, a i ona da je spavala sa komšijom, što je izazvalo velike reakcije javnosti. Ovaj do tada nepoznati par je preko noći postao zvijezda društvenih mreža, a isječci iz te emisije dominirali su nekoliko sedmica internetom.

Divna i Marko nisu vjenčani, pa je ona zadržala djevojačko prezime Jovanović, a ono što će vas sigurno iznenaditi i šokirati jeste da je Divna 1992. godište i ima 26 godina.

Iako se špekulisalo da nije završila Srednju školu, njen otac je otkrio istinu, ona je zapravo završila Poljoprivrednu školu, a nikada nije htjela da radi jer je željela da se uda. Marko je u emisiji smatrao da dijete koje nosi Divna nije njegovo, ali se na kraju ispostavilo da jeste.