Nives Celzijus raširila noge pa izazvala lavinu komentara na internetu: Jao, zar i to možeš

Nives Celzijus (36) već je i ranije pokazivala koliko je gipka, ali svaki put kad to učini digne neviđenu prašinu. Ležerno subotnje jutro hrvatska pjevačica je započela zdravom navikom. U uskom trikou boje kože stala je uza zid i protegnula se koliko je mogla, radeći pritome okomitu špagu.

Moja @rapturhair vodi me na dejt ❤ #dinnertime #njaminjami

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Niko pritome nije primjetio da Nives na sebi nema trunku šminke, kao ni to da kosu namjerno nije svezala u punđu, ali su zato svi pohvalili njenu provokativnu pozu.

Relaxation 😊

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Jednom su fanu zasmetali sugestivni komentari na Nivesinu fotografiju pa je svima očitao bukvicu “Probajte vi ovo, pa se onda smijite, bravo Nives”.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Napisala je autobiografiju, Gola istina, gdje opisuje svoj život prije braka s hrvatskim nogometašem Dinom Drpićem, u vezi koja je trajala od 2004. godine. Par se vjenčao u Las Vegasu u lipnju 2005., te su iste godine u prosincu dobili sina Leonea, a dvije godine poslije i kćer Taishu. Jednu od pjesama koju je davno pjevala Zdenka Vučković, prepjevala je i posvetila je hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, pjesma se zove “Kolinda”. Predsjesnica Kolinda ju je zbog toga osobno pozvala na svoju inauguraciju.

Moja jutra 😊 #samoprirodno #morningstrech #homestrecth #nomakeupday

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

2008. godine kada je napisala knjigu Gola istina proglasili su ju najprodavanijom knjigom u Hrvatskoj, te joj je trebala biti dodijeljena prestižna nagrada Kiklop. Nagradu su joj potom odlučili ukinuti zbog njezinog “lošeg” glasa i prošlosti, te je u tom trenutku Nives odlučila podići sudsku tužbu. Županijski sud u Puli odlučio je 2013. godine da se autorici mora priznati nagrada koja uključuje statuu i pripadajuću diplomu, te da joj se mora javno dodijeliti, no nagrada Kiklop stigla je do Nives poštom.