Snima se nastavak serije “Lud, zbunjen, normalan”: Ali ovog glumca više nećete imati priliku gledati

Mada su svi iz ekipe serije “Lud, zbunjen, nromalan” poručivali da je snimanje komedije završeno, ipak kako su saznali sarajevski mediji, snimanje megapopularne serije počinje najesen.

Ekipa na čijem su čelu scenarista Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić od Nove TV su dobili ponudu za snimanje još 36 novih epizoda, kako bi zaokružili na 300 epizoda ukupno.

Bliski izvori otkrivaju i da će doći do promjene u glumačkoj ekipi, te da više nećemo imati priliku gledati Senada Bašića koji je glumio lik popularnog Faruka.

Scenarista hit serije je potvrdio te navode, ali i otkrio da će biti neka nova iznenađenja, kao i povratak u ekipu nekih starih lica koje ste imali priliku da gledate.

-Bit će vremena da pričamo o podjeli, neki drugi put. Promjene će se svakako desiti, a vjerovatno je i novitet da Senad više neće igrati.

-Mogu vam reći da je cijela ekipa uzbuđena, posebno zbog toga što smo napravili višegodišnju pauzu. Najvažnije je da je Mustafa Nadarević dobrog zdravlja i da je u dobroj energiji, tako da ćemo moći nastaviti istim tempom kojim smo do sada radili- kaže Isović.

Kada je riječ o povratnicima, Isović nam kaže.

Bit će novih karaktera, zapleta, imat ćemo i nekoliko veoma značajnih povrataka glumaca koji su davno bili dio ove priče i ostavili snažan pečat. To su Jasna Žilica poznata kao Šefika i Miraj Grbić poznatiji kao Čombe koji se vraća iz Amerike kako bi ponovno dao smisao seriji.

Snimit ćemo još 36 epizoda čime ćemo oboriti rekord u regionu, a sve na zahtjev Nove TV.