Riješite se podbratka zauvijek: Sa ovim receptom rezultate ćete vidjeti već za 72 sata

Podbradak zna predstavljati velike probleme ljudima, a većinom ga imaju osobe koje imaju višak tjelesne težine ili osobe koje imaju naslednji dio tog područja, a da uopšte ne moraju nužno imati problema sa kilogramima.

Postoji dosta načina da se podbradak ukloni, neki od njih su hirurški zahvati koji su efikasni, ali jako skupi. Mi vam donosimo prirodan način kako da zategnete kožu lica i uklonite vaš podbradak zauvijek.

Sastojci:

Jedno bjelance

Med

Limun

Kašika mlijeka

Ove sastojke pomješajte i napravite masku za piling.

Nanesite masu na podbradak i čuvajte pola sata, nakon toga operite toplom vodom. Nakon 72 sata ćete vidjeti prve rezultate.

U slučaju mladih osoba kod kojih se masne naslage nakupljuju pod bradom, problem se može riješiti dijetom, najbolji izbor je liposukcija ili laserska lipoliza vrata rastapa se površinsko masno tkivo vrata. Izaziva pucanje vratnih stanica koje se pretvaraju u emulziju i reorganizaciju kologena što dovodi do adaptacije i zatezanja kože. Mlade osobe posjeduju dobar tonus i elastičnost kože koja nakon zahvata vraća lijepu konturu lica.

Kod starijih osoba, kada je prisutan višak naborane i elastične kože na vratu, treba napraviti korekciju zatezana kojom se mobilizira vratni mišić, a potrebna je kombinacija liposukcije i zatezanja mišića ispod brade. Liposukcija i lifting vrata, ukoliko pacijent značajno ne varira u tjelesnoj težini, ima dugogodišnji učinak.

Podbradak se može smanjiti i neinvazivnim metodama poput radiofrekvencije kojom se zagrijava i regenerira potkožno tkivo, no kada je prisutan značajni podbradak uz višak kože, neinvazivni tretmani imaju drugačije učinke.

Nadamo se da smo vam ovim člankom pomogli barem malo oko rješavanja problema sa podbratkom.