Srpska pjevačica pjeva turskim milionerima: Kad vidite kakva se pojavila, bit će vam jasno zašto su Turci bili u transu cijelu noć

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović u srijedu navečer je u jednom beogradskom hotelu proslavila svoj 27. rođendan u društvu prijatelja i suradnika, a nakon lude žurke odmah je spakovala kofere i otputovala u Tursku gdje je nastupala pred samom elitom iz svijeta biznisa.

Naime, menadžment jednog luksuznog turskog hotela u Bodrumu je ovog ljeta napravio listu zvijezda iz cijele Evrope, pa su tako iz Srbije željeli da dovedu upravo Milicu.

-Ovaj Miličin nastup je po svemu bio mnogo drugačiji, na prvom mjestu riječ je o hotelu koji je organizovan za uspješne ljude i elitu, budući da je menadžement ovog ljeta želio da gostima ponudi drugačiji i ekskluzivniji program. Milica je za potrebe ovog nastupa morala da koriguje repertoar, pa je tako uz svoje megapopularne hitove pjevala i pjesme na stranim jezicima.

Turke je posebno oduševilo kad je Milica zapjevala pjesmu “Memleketim” koju u orginalu izvodi Ajten Alpman, što je popraćeno ogromnim aplauzom. Njen dolazak u Bodrum je izazvao i interesovanje turskih medija, koji su objavili zaista lijepe reportaže o njenom nastupu, a posebno su istakli njenu ljubaznost i da je svima izašla u susret koji su željeli fotografiju s njom.